Destination

Destination

Thursday, March 12, 2015

Viiden tähden juoksutiimi kasvaa

Hirveässä nosteessa ja mediamyllerryksen keskellä seilannut VIIDEN TÄHDEN -juoksutiimi on solminut kaikkien juoksijoidensa kanssa 5 vuoden jatkopahvit.

-Tämä on luonnollisesti seurajohtoa miellyttävä uutinen. Neuvottelut juoksijoiden kanssa venyivät odotettua pidemmälle, mutta lopulta päästiin kaikkien kanssa yhteisymmärrykseen. Heinon Juhan sopimuksen kanssa väänneettiin pisimpään, noin puoli vuotta, mutta onneksi nuori lupaava juoksija saatiin pidettyä tallissa" sanoo seuran puheenjohtaja Riihimäki ja tupruttelee paksua sikariaan.

Iloisimpana uutisena voidaan kuitenkin ilmoittaa, että pitkän uran crossfit ammatilaisena tehnyt Gisela Von Porat on päättänyt liittyä juoksutiimin vahvuuteen. Gisela on lisännyt viime vuosien aikana harjoitteluunsa yhä enemmän juoksupainotteisia harjotteita, jonka ansiosta kipinä juoksuun syttyi.

-Heinon Juha mut kerran sai huijattua vahdon lenkille...sillä polulla ollaan vieläkin! ,hykertelee Gisela innokkaana. Pääsy tähän tiimiin on mun unelmien täyttymys. Toivottavasti pystyn lunastamaan tiimin ja fanien odotukset.

-"Gise" on ammattilainen isolla A:lla. Hänellä on pitkä ura kestävyysurheilulajeista, joten on mukava saada noin energinen ja motivoitunut urheilija meidän tiimiin, ja eihän se naiskauneus pahitteeksi ole kun on katsellut noita karvaperseitä jo vuosikausia, lisää puheenjohtaja Riihimäki.

Tervetuloa tiimiin GISELA!!!


       Nimi on sopimuspaperissa ja syystäkin Giselaa hymyilyttää!

No comments:

Post a Comment