Destination

Destination

Tuesday, June 9, 2015

Helsinki Bootcamp

Levi Wellness Club ja Zero Point järjestivät 6.6.2015 Helsinki Bootcamp -tapahtuman Hietaniemen puistossa Helsingissä.
Tapahtuman tarkoituksena oli mainostaa Levi Wellness Clubin järjestämää Arctic Challenge -haasteottelua, sekä Juoksutiiminkin suosimia Zero Point kompressiotuotteita. Juoksutiimikin oli saanut kunnian päästä paikan päälle.

Paikan päällä minut otti vastaan Zero Pointin, Jussi Nurmi sekä Levi Wellness Clubin toimari, Leena Helin. Itse treenistä vastasi HULLU LAPPALAINEN, PT Laura Peippo ;)

                                PT Peippo ja clubin toimari Leena

 #ZPJussiNurmi
     
Mahtavan treenin Laura vetikin!
Päivän treeni koostui erilaisista kehonpainotreeneistä ja niitä tehtiin yksin, yhdessä ja parin kanssa! Hienoa oli, että jokaisesta treenistä huokui tiimihenkisyys ja taistelu! Ilmassa oli hikeä, huutoa ja verta! Laura piiskasi porukkaa sellaisella innolla, että jos lakki olisi ollut päässä niin se olisi lentänyt kaaressa jorpakkoon! Tiimihengen luominen on oma taiteenlajinsa ja siinä kyllä onnistuttiin, sillä alussa hieman jännittynyt treeniporukka heitteli halauksia ja yläfemmoja treenin päätyttyä!

                           PT Peippo mukavuusalueellaan!



Hientaniemen puistossa päästiin myös "tetsaamaan"...viime kerrasta onkin aikaa! 


Tämä on se irvistys kun tuntuu hyvälle!

Arctic Challenge ei entuudestaan ollut minulle tuttu, joten olin mielenkiintoista kuulla ja nähdä mistä haasteottelussa oli kyse. Pakko myöntää, että ajatus Leville lähdöstä alkoi välittömästi kutittamaan! 10km Levin metsissä ja 10 haastetta sen varrella... ei kuulosta ollenkaan huonolta! Kisakalenterissa näyttää olevan sen verran tilaa, että reissua täytyy alkaa jo suunnittelemaan ;)

Mukavaa treeniviikkoa kaikille!
-Visa


No comments:

Post a Comment