Destination

Destination

Friday, June 5, 2015

Juoksutiimiläiset tulessa maailmalla!

Mennyt kuukausi on ollut Juoksutiimille kovaa puurtamista ja valmistautumista Lavaredo Ultraa ja Cortina Trailia varten! Nyt on kisaan enää 3,5 viikkoa aikaa, joten on aika katsoa hieman taaksepäin.

Juha ja Tommi:
Juoksutiimiläisten maailmanvalloitus jatkui ja tällä kertaa vallloitus kohteena oli Unkari, Budapest!
Budapestissä järjestettiin Salomon Ultra trail marathon, jossa matkoina oli 52km ja 111km.
Tiimistä 52km kisaan osallistuivat Juha ja Tommi. 111km kisassa ei "tällä kertaa" juosutiimiläisiä nähty...ehkä tulevina vuosina? Sitä on ainakin lupa odottaa, sillä sen verran positiivista palautetta Unkarinmailta tuli. Kilpailu oli hienosti järjestetty (vaikkakin viimeiset, ratkaisevat kilometrit jouduttiin juoksemaan 27 asteen helteessä ilman tankkauspistettä) ja kisapaikka oli upealla paikalla. Mainitsematta ei voi myöskään jättää maan alhaista hintatasoa. Riemun kiljahdukset kantautuivat Unkarista tikanmaan perukoille asti, kun tiimiläiset tajusivat, että "pidemmän" kaavan kautta vietetty illallinen (viimisen päälle ravintolassa) kustansi vain murto-osan suomen hinnoista ja olut tuopposenkin sai 1,5€ hintaan!
Ruoka ja juoma olivatkin maistuneet ilmeisesti hyvin, sillä aina niin timmissä kunnossa olevan Juhan turvonneet poskipäät saattoi nähdä, vaikka kaveri seisoi sinuun selinpäin...huhu!
Noh, se siitä...kyllä siellä urheiltiinkin. Alunperin 52km suunniteltu kilpailu venytettiin sitten muutamalla kilometrillä (mikä oli Juhan mielestä aivan PÖYRISTYTTÄVÄÄ) ja lopullinen matka oli 53.7km.
Se ei tiimiläisiä kuitenkaan haitannut ja maalissa oltiin seuraavin tuloksin:

Tommi, 06:53:43 sijoitus 48.
Juha, 07:10:16, sijoitus 66.

 vas. Tommi "äijä o pelkkää partaa ja tukkaa" Laitervo, Juha "mä tykkään täst mun lippiksestä" Heino, ja yks turisti ku halus kuvaan.


Jaakko:
Jo toista vuotta peräkkäin Jaakko lähti metsästämään 3h alitusta Kööpenhaminen maratonilta. Kuten viime vuodelta muistetaan, niin edellinen aika oli 3:12:30
Sitä lähdettiin siis rikkomaan!
Nappiinhan suoritus meni!!! Jaakko liiteli kööpenhaminen tuiskeessa maran aikaan: 2:58:08!!!
Aivan mahtavaa!



Gisella:
Juoksutiimin uusin ja"hotein" jäsen Gisella, on ottanut tiimiläisyyden vakavasti. Ennätyksiä lähdetään rikkomaan ja uusia kokemuksia haalimaan. Näin kävi tällä kertaa ruotsissa. Gisen elämän ensimmäiselle maratonille olisi voinut sattua parempikin keli, mutta mikäs +5 asteessa ja "hentoisessa" vaaka-sateessa oli juosta. Sormet lähes kuoliossa ja nenä auliiti vuotaen Gise paineli tukholman maratonin aikaan: 4:38:13 mikä on ensimmäiseksi maraksi todella hyvin!



No comments:

Post a Comment