Destination

Destination

Sunday, June 22, 2014

Juhannus takana ja muutama päivä lähtöön!

Juoksutiimin juhannus 2014 taittui rauhallisesti. Suomen kolea kesäkeli ei suurempia tarjonnut, mutta tiimiläiset yrittivät ottaa kaiken mahdollisen irti. Tommi palautteli Venäjän-reissun jälkeen itseään, Juuso paineli Porin rannoille armaansa kanssa ja Vili otti oman minkkinsä kainaloon ja nautti naantalin auringosta ja hyvästä ruoasta. Visa, Juha ja Jaakko sen sijaan pakkasivat itsensä ja perheensä skeidan takakontiin, ja suuntasivat Vuorisen-suvun kesähuvilalle, kustaviin. Merenrantahuvilalla vietetyn päivän aikana hiottiin taktiikat mont blancia varten kuntoon ja siinä ohessa testattiin Vuoristen uudet kajakit, lenkkeiltiin, venyteltiin ja saunottiin upeassa rantasaunassa. Eikä parane unohtaa Pappa Vuorisen vasta savustettua lohta muine lisukkeineen.




Loppuillaksi siirryttiin Casa di Heinon terassille grillaamaan. Siinä samalla Juha kirjaimelliksesti "runnoi" muiden pohkeet auki. Juhan käyttämä "mobility-kuminauha" (nimeä en taas muista) osoittautui kivusta huolimatta päteväksi apuvälineeksi. Pienen runnomisen jälkeen tuntui että, tukokset pohkeissa ja penikoissa hellittivät huomattavasti. Tulee ehdottomasti kokeiltua uudestaan.



Lähtöön on nyt kaksi päivää jäljellä ja maanantaina juoksutiimillä on lounaspalaveri, jossa käydään viimeiset askelmerkit ennen matkaan lähtöä. Pääaiheina ovat : Herääkö Jaakko ajoissa ja ehtii koneeseen? Mitä hän unohtaa ottaa mukaan? Oliko Hilton hintansa arvoinen? Kestääkö Juhan vatsa vai meneekö täysistunnoksi? Onko Juuson ylätorsoa nyt treenattu tarpeeksi? Mahtuuko Riihimäen leuka lentokoneeseen ja onko Vilin pakko ostaa kaikki? ...Näihin tunnelmiin! Kiitos!



No comments:

Post a Comment