Destination

Destination

Thursday, June 26, 2014

Tunnelmia paikan päältä!

Vihdoin, Chaminx, MONT BLANC!!!
Tunnelma juoksutiimin sisällä on katossa! Vihdoin olemme saapuneet paikan päälle ja päässeet haistelemaan raikasta vuoristoilmastoa!
Aivan mutkitta tulomatka ei kuitenkaan sujunut. Juoksutiimin kokoontumispaikkana toimi tällä kertaa Geneve, johon helsingistä lensi: Vili, Juha,Jaakko ja Juuso, ja Visa otti lennon suoraan turusta.
Viime vuoden italian reissun matkalaukkuepisodin takia tiimi oli valinnut varmuudenvuoksi SUORAN lennon Helsingistä Geneveen. Paikanpäälle saavuttaessa, ja laukkuhihnalla kiihkeästi odotellen, kävi hyvin nopeasti selväksi, että yksi laukku puuttui....ja kyllä! puuttuihan se Vuorisen Jaskan limenvihreä matkalaukku hihnalta!
Ilmeiseti matkalaukusta (jossa KAIKKI Jaakon juoksuvarusteet olivat) olivat pudonneet ns. tarrat joilla laukkuvoidaan tunnistaa ja laukku oli jäänyt onnettomana helsinkiin. Muutaman kymmenen puhelinsoiton jälkeen selvisi, että edes Finnairin henkilökunta ei tiennyt missä laukut olivat! Laukussa olevat, reilusti toista tonnia maksavat varusteet olivat siis kadoksissa ja Vuorinen syystäkin tuohtunut.
Vuorokauden selvittelyn ja hammasten kiristelyn jälkeen laukku kuitenkin löydettiin ja lennätettiin Geneveen. Juoksutiimin Tommin saapuessa torstaina samaiselle lentokentälle, saatiin myös laukut takaisin huojentuneen omistajansa syleilyyn. Loppu hyvin kaikki hyvin!




Muutamat päivät täällä Chamonixissa ovat menneet kaupunkiin ja itse tapahtumaan valmistautuessa. Kovasti on tankattu nesteitä ja hiilareita, sekä tehty viimehetken varustehankintoja Heinon johdolla.
Upea, kaunis kaupunki ja kelit ovat olleet mitä mahtavimmat...niinkuin maisematkin!




Huomen aamulla starttaa 80km juoksu ja liekeissä ovat: Juha, Jakko,Juuso ja Tommi!
Toivotaan, että kaikki pääsevät turvallisesti maaliin, sillä edessä on erittäin haastava reitti kaikkine nousuineen! Forza!
Voitte seurata juoksijoiden urakointia livenä heidän omilla Facebook -sivulla, jonne päivittyvät reittitapahtumat automaattisesti!

No comments:

Post a Comment