Destination

Destination

Monday, June 16, 2014

Työ on tehty, nyt odotellaan!

Huh! Viimeinen juoksutreeni takana ja nyt voidaan keskittyä herkistelyjaksoon ennen h-hetkeä. Noin vuoden mittainen projekti alkaa olla sinettiä vaille valmis. Jännitys on käsin kosketeltavissa ja tuntuu että kaikki pyörii nyt vain ja ainoastaan tuon yhden viikonlopun ympärillä....ja jos se hetkeksikään unohtuu niin kyllä Heinon poika siitä muistuttaa :)

Keskiviikkona käytiin juoksemassa Kullavuoren lenkki joka on n.12,5km pitkä. Keli oli mukava +24 ja juoksu metsäpolulla tuntui hyvältä. Lenkki lähti liikkeelle kerttulan urheilukentän parkkipaikalta, josta lähdimme suunnistamaan Raision ABC:n suuntaan. bensa-aseman jälkeen lähtee metsän reunasta polku joka johtaa aina kullavuorelle saakka. Reitillä on hyvät merkinnät/opasteet. Kullavuorelta reitti mutkittelee haunisten kautta takaisin ABC:n lähettyville. Mukava lenkki joka kannattaa jouosta useammin. Maisemat kullavuoren näköalapaikalta, raision jokivarsi sekä reitin varrelle sattuvat maatilat lehmineen tekevät juoksureitistä mukavan vaihtelevan.



Sunnuntaina olikin vuorossa viimeinen pitkälenkki ennen koitosta. Viimeiseksi koitokseksi valittiinkin hurjan äänestyksen jälkeen ns. Vahdon lenkki. Reitti lähtee Vahdolta ja tulee aina Raisioon saakka. Matkan varrelle jäävät Nousiainen, Rusko ja Masku. Reitti on suurimmaksi osaksi hyvää polkua (jokseenkin kyllä aika kivikkoista) sekä uusitttua pitkospuuta. Muutamia suokohtia matkanvarrella on, mitkä saattavat olla keväällä ja syksyllä todella märkiä. Näin kesähelteellä ei reitillä pääse jalat kastumaan.




Juoksu lähti siis käyntiin Vahdolta ja päätöspiste oli Casa di Heinon terassi Tikanmaan suojissa. Matkaa kertyi 28,9 km ja aikaa kului n.3.30h. Aika rauhassa tultiin koko matka (kun ei kovempaa päässyt) ja sotasuunnitelma oli selkeä: Jaska vetää ja raskassarjalaiset Visa + Juuso vikisee perässä. Hyvin pojat jaksoivat loppuun asti lönkötellä vaikka Jaskalla olisi varmasti ollut menohaluja enemmänkin.
Siitä sitten suoraan saunaan, pari olutta ja vatsa täyteen Juhan vääntämiä herkkuja!

Huojentunein ja pelonsekaisin tunnelmin juoksutiimi jää odottelemaan ensi viikon startteja!

No comments:

Post a Comment